BlackHawks Crews Forum

Full Version: FantasY ftw
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
PoZz evo malo o meni Big Grin

╚►₪ Real Name: Stefan "FantasY -.-" Skoric
╚►₪ Sexuality: Male
╚►₪ Age: 18.03.1993
╚►₪ Location: Banja Luka BiH/RS

Equipment:
╚► ₪ Mouse: Genius Ergo Confused
╚► ₪ Keyboard:Ubi me neam pojma koja je xDCool
╚► ₪ Headphones: Genius HS 04A

Confing:
╚►₪ Resolution: 800x600/32bit
╚►₪ Crosshair color: green
╚►₪ Crosshair size:Medium
╚►₪ Crosshair translucent: No
╚►₪ Mouse drivers: Standard Driver
╚►₪ Mouse acceleration: Off
╚►₪ Mouse Fix: no
╚►₪ Mouse dpi: 3200
╚►₪ Zoom Sensitivity Ratio: 0.9
╚►₪ Ingame Sensitivity: 3.0
╚►₪ Windows sensitivity: 3/11
╚►₪ Radar type: solid
╚►₪ Vertical sync: Off
╚►₪ Monitor refresh rate: 75Hz
╚►₪ Weapon alignment: Right Handed

╚► ₪ skora1993@hotmail.com
╚►₪ SK profil: http://www.sk-gaming.com/member/FantasY_ftw
oho lepo si srocio Big Grin a da ovo nie nekakav config opasan. Hehe saLim se Big Grin thumb's uP i dobrodosao btw. stavio si bash gde treba to se ceni Wink
Ma nema tu opasan i manje opasan konfig meni takav odgovara i igram sa njim najbolje igram Wink...Ali ok kritike su uvek ok (ma kakve bile Tongue) Hvala na dobrodoslici pozz
nP. nisam te ja kritikovao ak si to misLio sam zeza Big Grin hehe imas od spawna iLi na yt pogledaj configove zvone Wink ugl. nema probLemna Wink
Ma koj ce mi q config od SpawNa ja sa ovim konfigom naj igram Big Grin...Ma ne to je od osobe do osobe kako kome odgovara npr. ja sam dugo igrao sa small crosshair pa sam presao na medium a ostalo je sve uglavnom defoult xD
hhhhh Fantasy brw i welcome i ja sam neki dan presao na medium crosshair.. Igrao sam 3 god sa small ! xD welcome jos jednom !
meni je crosshair automatic :$ hehe kad sam pro :$ (: wahahah a za spawna sam se zezao u mene je config defauLt. samo sto sam izmjenio jeste skakanje tj. na scroll stavio duck i jump jer sam naucio tako posto sam na 80% servera igrao deathrun i sad naucio i b-hop i ta chuda ah da long jump :$ hehe e moj spLen botu heheh shaLim se meni bas qL smaLL aL brate u mene MX 518 sensitivity o.8 whahhaa Big Grin maLo pomaknem na razor mantis podlozi manta mi se Big Grin
Welcome & Stay Active! Smile
Reference URL's