Pitanje glase, sa kojim oružijem više volite igrati, ili sa kojim ste precizniji i lakše vam igrati?
Što se tiče preciznosti, mislim da je ak47 majka prema ostalim puškama, ali mora se znati sa njim igrati a ne baciti rafal i reći "jbmti ak47", sa njim nekako najviše i igram

emica za pocetnike

kalas za malo veci skill po 2 metka max u rafalu

inace kalas rulz a volim sa obe igrati

emicom sa prigusivacem po 4 metka u rafalu a bez isto po 2 inace kalash mnogo precizniji po meni
ajmo jos jedno pitanje

jel' smatrate da je tesko igrati sa awp :/
matador, ti samo sa awp igras

, u svakom slucaju, meni je emka zakon, iako kalas ima 14% jaci metak, da objasnim, ako nemas pancir sa helmetom iz kalasa te ubija 1 metak u glavu, a iz emke 2

, sad sto se tice preciznosti, meni je emka majka za blisku borbu, pre svega snow, mogu i rafal da pustim, i ipak da pogodim nesto, kalas je isto ok, ali za njega treba mnogo vezbe, i malo srece, takodje emka je neuporedivo bolja za pucanje u pokretu, dok je sa kalasem pogoditi ista osim plafona gotovo nemoguce

, moj izbor : M4A1

al' zato ubi strucu sa awpom

--- Mislim da Vam sudim na publicu sa AK47 ---

Posebno kada dodje fy_snow- Sa AK47 moras odigrati meceva, online meceva, malo vise publica. Da bi znao sta znaci rafal, 5 metaka, 3 i ja sam dosao na 1-1/2-2 metak.
--- sa M16 manje igram ali mi nije problem ...
--- AWM/AWP ne uzimam u obzir ---

fuck the m4A1 and ak47 awp is ZAKON

ja sam za ak47, mada jako volim i m-ku, ali zavisi i od mape i od raspoloženja

M4A1 - za krace mape kao sto su snow.itd
AK47 - za normalne mape de_dust2,de_dust,inferno.....( perfekcionista sam sa rafalom )
AWP - Uzimam ga kad nabijam score ! Da prijateljima pokazem ss . Mada mi mis koji koristim nije za awp.
kakwa emka kakaw kalash.. awp zakon
ali sto jest jest emka za manji skill a kalash ko vec ima dobar

meni emica zakon :$ hehe sa njom sam pro

well uvijek sam igrao sa emkom a igram i sa kalashom aL ipak ema keva

ugL. bolje ciljam shta ja znam bolje pogadjam za razliku od kalasha