Pozdrav svima

Zovem se Miloš, imam 18 godina.
Volim da igram CS, bavim se još i dizajnom a i isto tako sam i jedan od vlasnik BH´CS Community-ja, kao i još par foruma.
Ako imate nešto da pitate ili imate neki problem, možete me slobodno kontaktirati ovde ili preko privatne poruke.
Ako nekome treba evo i moj msn: info@bhcs.ba
Nikola 17 god

, zivim u banja luci, cs rekreacija malo

casper papak nije jedini vlasnik ovoga community-ja, sve ja sam raidm a on uzima zasluge ahahah

kontakt: matador@bhcs.ba
izvini kolega nisam te prepozno

šalim se, prvi post ispravljen ^^
ahaha tako lutko

nije fazon da sve zasluge uzimas za moj rad

inace caspa ja 98% zasluzan za ovaj community

ja mu samo smetam vako da mi ne bude dosadno

hahha, papak nick je vec zauzet

, zovem se Bosko, imam 17 godina, zivim u Beogradu, bavim (honorano) se 3D Animacijom i Dizajnom video igara, msn je timecloner@hotmail.com, a cesto me mozete videti na serveru kako ovoj dvojci gore dajem hedove

Anando/29/Sarajevo - Radim kao Direktor Marketinga u privatnoj firmi.
Zašto CS. Moja prva ljubav moj prvi pređen most.
Ima mnogo toga što sam prošao sa ovom igrom.
http://www.gamers.ba ADMIN neki 2-3 godine, Prva igra Half-life, preko CS 1.2 do Cs 1.6.
Od turnira, preko QESWC, Lider CLOSER klana nekih 3 godine kada odustajem zbog posla, zatim igranje za Švedski klan S.T.A.R.S. 1 godinu. Pauza 1 godinu. I onda rekreativno lupanje po STEAM online bazama švedske, njemačke i francuske. Po meni najjači timski rad (online)imaju francuzi. Možeš jednog skinuti odmah drugi tebe skida. Što se tiče individualnog skilla tu su neprikosnoveni šveđani. Ajde odluta od teme.
O sebi. Malo pričam više pucam, što sam ovdje, zbog rekreacije i zbog druženja. Niko mi ne smeta, svima smetam ja.
Ajde za početak toliko. Pozdrav timu BH´CS.
dobro nam došao salko

ma nesmetaš ti nama, naprotiv, bilo bi dosadno bez tebe

zdravo zovem se Enes i imam 18
pa kad spomenem CS to ti je nesto koji svaki GAMER zna za to
to sam stekao od malih nogu, i dan danas igram i razmijenjujem znanje i mnostvo drugo sa drugim igracima.
Zato sam ovde da pokazem svoje svoje iskustvo sa igrom
to mi je jednostavno u krvi
clanovi za koje sam igro nekada :eX ^ GaminG,fantasy clan , gamenezz,and BHCS , za koji ternutno igram

detaljnije u magazinu.
Ja sam Stefan Djokic, imam 16,63 godina... Volim kosarku (mEtador je to osjetio na svojoj kozi

), CS ne volim, i tako... Slikanje sa mnom ispred Boske u Banja Luci 10 KM po slici bez reklamacije i povrata imovine u slucaju povrede materijala, potpisi 2,5 KM na papiru A4 format...

Eto toliko o meni .
(24-02-2010 09:59 PM)MatadoR Wrote: [ -> ]Nikola 17 god
, zivim u banja luci, cs rekreacija malo 
casper papak nije jedini vlasnik ovoga community-ja, sve ja sam raidm a on uzima zasluge ahahah 
kontakt: matador@bhcs.ba
Pa samo napises "Papak, stara prdara" i to je dovoljno

Da se i ja predstavim, mada smo se vec bolje upoznali kroz igranje
Zovem se Almir, 28 godina, sretno oženjen, dobio sam malu slatku curicu prije 4 mj.
Radim u jednoj građevinskoj kompaniji i osiguranju, a trenutno zavrsavam Master studiji.
U suštini ne volim petjerano kompjutere(mada sam zavrsio fax za njih "MIS"), nemam zivaca

takođe nevolim ni igrice

)) sem naravno CS -a i super maria lol

visse sam tip za kafanu i poker,, mada, kuci provedeno vrijeme provedem na bhcs serveru.
CS sam igrao jos u srednjoj skoli, vecinom u internet centru, pa sam napravio veeeliku pauzu i sada opet navucen
Takođe, bilo bi mi jako drago da se ova ekipa mozda nekada nađe na nekom druzenju uz pivu

znam da ste vecinom mlađi :9ali imamo nekoliko tema za razgovor
PS. zelim da se svima zahvalim na lijepim komentarima, a posebno Casperu
na ukazanom povjerenju

da i ako se pitate sta nick "!quq<--" pretstavlja , da vam kazem, a i sam neznam kako sam dosao na tu ideju

inace me raja zovu PUPI pa je !quq naopako pupi tj. smijer strelice <--
lol