BlackHawks Crews Forum

Full Version: Papak back online ;)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Evo da se javim da sam sada tu opet po malo krenuo girati cisto da vdim kako slusate tako da se vidimo online Wink
gl & hf Wink
e papak jedan, tacno sam znao da je cs droga sa koje se ne mozes skinuti Big Grin aj nisam ti odavno zavalio hed, vidimo se preko nisana Wink
"aj nisam ti odavno zavalio hed"

ko je tebe ucio igratttt Wink))
nesjecam se ja da sam headove dobijao od tebe Big Grin
Matador pusti ga ... ne moze meni pa mora na nekome se izivljavati Big Grin

hahahhaa .. Mada sumnjam ali eto...
ma Salko brate, kada se sjetim kako sam prao antraxa stalno ojojjjj, jedino tebi i par ljudi nisam pera mogao odbiti Wink
razbijac, ajde sad urazumi se Big Grin pa meni kad se igra zaista mogu matu da koljem a sa tobom sam dosta izjednacen, nemoj da se obazires na proslu nedelju bila mi je losa, uostalom videcemo na pub Big Grin Tongue Smile Wink
Neka volim ja kada ti imas konkurenciju(mene) pa se takmicis. Time se samo uvjezbavas sto ti ga dodje da ces zajedno sa mnom dobro igrati na mecevima. Ako nisi primjetio...Evo da kazem: jedno je kada vodis Mec kao Leader, a drugo je kada igras i slusas naredbe. Vrlo je tesko tu oboje uskladiti, a kako si primjetio meni to nekako ide od ruke. Fazon je u tome sto... kada bi ja igrao a neki drugi vodio, onda bi to prica bila za sebe. Ovako meni je drago cuti da drugi mogu da peru i da deru okolo zahvaljujuci svom skillu i mojem navođenju. Pošto je meni to teško, jer dolazi period kada ekipa prelazi iz amatersko-pro verzije u verziju PRO sa zvjezdicom, i nece vise biti idemo dugo svi, idemo B svi, Idemo sreda svi, nego ce te morati stiti sebe i ostale okolo. TO cini tim. Ovako pranje na publicu, je samo uvjezbavanje, i nije nesto da serem nego stvarno ne vidim konkurenciju na BHCS, EPN, LOL serverima za mene. Ima ih ali sumnjivog skilla. Big Grin

Dugujes mi 1 Vs. 1...
pa da, u pravu si, ali tu opet dolazi pitanje naseg treninga kao jedne celine. mi 2 meseca nismo odrzali ni 1 trening nit smo imali ni jedan cw. to je zabrinjavajuce. pub je kao sto kazes uvezbavanje na kome i najbolji igraci mogu ispasti botovi.. 1vs1 si reko da ces mi se javis kad budes imao vremena Tongue, ja te cekam ali video si sad ove nedelje da nmg da sastavim nisan sa glavom. nesto mi ne valja u igri i otvoren sam za predloge kako to da sredim
Ne znam ja koristim default opcije:
1. mali nisan, žuta boja
2. cl_dynamicscroshairom 0/0
3. hud_fastswitch 1
4. sensitivity 3.4
5. Resolution 800:600

To je to.

E da koristim i ovo HLTV CPL models

CPL modeli za cs dozvoljeno na svim takmicenjima osim ESWC cini mi se ako nisu odborili i na njemu. Nema velike razlike ali je meni sminka!

HLTV modeli odmah ti se pojavi pistolj, puska u ruci al to ti je isto jer opet moras cekati odredeno nakon sto mozes opaliti 1. metak.
ma ja sam sve vreme na opcijama koje sam podeosio jos kad sam prvi put usao na bhcs public, i radile su ko bog, ali nzm sta mi je u poslednje vreme , stanem kod stepenica na dd2 i prodje pored mene 1 teror, prodje 2, drugi me gotovo ubije i ja tek onda odreagujem. takodje u poslednje vreme mi ljudi daju mnogo vise hs, a nzm zasto, pogotovo kroz zid, opali baja rafal sa kalasem, i mene u glavu pogodi i obori me na 30-40 hp Sad
Pages: 1 2
Reference URL's