BlackHawks Crews Forum

Full Version: ESWC FRAG MOVIE FESTIVAL
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo nisam se odavno javio.. sa nekom temom... imam previse posla i previse vremena sam poklonio ESWC Na`Vi timu koji je uzeo ESWC 2010. Uprkos svemu najprijatnije i najvise me iznenadio ovaj film, ili tacnije receno movie cs. Do sada nikada ovako nesto nisam vidio. Pa bi da podjelim i sa Vama.
Tvorac ovoga filma je uzeo 5000$ kao nagradu za najbolji movie ESWC FILM FESTIVALA. Po meni u potpunosti opravdano. Ne znam jeste li ga gledali, ali savjetujem Vam da se pripremite za posmatranje i da kada film zavrsi ostavite ovdje svoj komentar.

ALIVE by MiXeP
ima i boljih ali ajde Smile

primjetio sam da ima puno efeketa, 3d tehnologije i ne vjerejem da je stvarno uradio sve one killove (možda grijšim, ali eto, možda je i uradio, ali onda ima baš puno sreće Big Grin)
sviđa mi se što film ima neku, nazovimo ju "ljubavnu" priču, slično kao u Max Payne igrici (oni mu ubiju ženu i dijete i on se ide osvetiti)
nisam gledao ostale filmove koji su bili u takmičenju, ali potražiću i ostaviti link ka nekima koji su se meni svidjeli Tongue
btw. bitno je da je naplatio svoj trud, jer ipak nije lako napraviti ovako nešto
fantasticno, znaci film je sjajan, mozda je osvetljenje moglo da bude malo drugacije, i malo manje ovog tzv ,,piss filtera,, ali gledano kao celinu fantastican film, caspa nema boljih, ovaj film ima temu jbt, a ne samo namestene likove koji ti izlecu redom pravo na nisan i ti puknes rafal i ispadnes pro, ja sam odusevljen
kvalitetan, a jebiga ako je za 4 minute dobio 5 iljada $ Big Grin...ili je ovo isjecak Sleepy
nije isecak, full je film Big Grin
Reference URL's