BlackHawks Crews Forum

Full Version: Čija majka crnu vunu prede
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Malo sam švrljao po forumu i našao sam svakakvi gluposti. Pa bih da otvorim ovu temu da vidim čija majka crnu vunu prede. Hoću reći, da se ovdje može pisati šta želi, a u to smatram, žalbe i ostale gluposti koje Vas nerviraju i koje Vam nanose duševnu bol. Te one fine stvari koje bi svaki gamer trebao znati. Pa da otpočnemo.

#Mene nervira ovaj BH`CS tim u kojem sam, ostala su 3 čovjeka koja viđam na serverima: moja malenkost, Casper Head, Antrax killer. Njih viđam svremena na vrijeme. Ostali dio tima rijetko kada vidim, možda mi se ne da. E sada ja nisam bio tu neko vrijeme, mislim 7-8 dana, pa ne znam kakva su ovo sranja sa banovima i slicno. Pošto sam kupio Auto i puno sam mobilan ne mogu stici na sve. Sinoc sam bio sa Antraxom na publicu i rekao sam njemu a i evo Vama da sam Vam od vikenda slobodan za sve vrste malverzacija, meceva, sranja, palaca i slicno. Stim da imam jos 2 ispita poloziti da ocistim ne jednu nego 2 godine Big Grin. Polozio sam 6 ispita. Big Grin ...

Dalje nervira me taj public. Slabo raje ima, ajde da se sta uradi po tom pitanju. Iznesite ideje kako da dovucemo raju, da bude Admina koji ce pratiti sve to. Ako JEDITE KOD JOA moze imati 3 servera puna onda mozemo imati i mi taj jedan. Ha ja. Malo otidjite na njihvoe servere i reklamirajte se. Big Grin Ja sam na skoro sve o malo reklamirao. Big Grin Ali ne mogu sam.!

Razbijac¨!
trebali bi da zakupimo reklamu na tv u trajanju od 2 min pre dnevnika, razbijac taman ti prodas auto i kucu, ja stan a casper familiju i imali bi da pokrijemo za jedno emitovanje Big Grin Big Grin Big Grin salu na str, reklamirajte preko fejsa, preko servera, preko drugih drustvenih veza, recite starima da prenesu vest, okacite plakate, dajte da vidimo da zakupimo koji bilbord u gradu negde Big Grin Big Grin, msm da ste otprilike skontali sta ocu da kazem, ja sam dovukao ceo 7up klan da igra kod nas (ako ih se secate Tongue Big Grin Big Grin Big Grin) i dovukao sam jos par mojih jarana (racunajte najmanje 10-15 igraca) i reklamiram na drugim sajtovima. znaci ja se trudim... dajte i ostali se malo ukljucite Tongue dalje, pupija, calwina, dalibora i jin-a uopste ne vidjam, oni udju jednom nedeljno.... treba nam pod hitno (citaj razbijac: od vikenda) reorganizacija da vidimo ko je u klanu koga treba izbaciti i koga sve treba ubaciti.
tolko od mene,
aj GL^HF
što se tiče tima: dalibor u timu nije odavno još, izašao je i prešao u sR, pa se nakon 3 dana provedena tamo ponovo javlja meni i kaže može li ući kod nas
moj odgovor je naravno NE Smile
calwina viđam svakodnevno na msn-u
za jindasa ne znam, njega dovodi razbijac, igra je nedavno kod nas na pubu Big Grin
klan je baš zapušten, svi smo imali nekih obaveza (imamo ih i sad)
što se tiče mene: naveče sam zauzet sa predavanjima za vozačku pa da mogu "ćerati" razbijačev autić Blush
eto ovaj vikend sam slobodan u subotu, dok u nedelju idem staroj u posjetu u bolnicu Sad
još nešto, ostali smo bez cw servera, ppci su nam ga ugasili, iako je bio sponzorisan, kažu koristili ste ga 4 mjeseca besplatno sad ga platite 20 KM 0.o
ako dodamo tih 20 KM na 40 KM za puba meni ostaje samo 5 pfeninga za kutiju šibica...

dalje, na pubu je opao broj igrača, pratim na gt, razlog tome je sigurno što smo i mi postali inaktivni i manje igramo na njemu (admini na serveru), postao je leglo čitera koje pokušavam da istrijebim cenzurama i banovima Smile
dodati još admina nije problem, ali pitanje je njihova aktivnost, svakodnevno se javljaju igrači koji žele biti admini, ali većinom su neozbiljni i sumnjam u njihov rad
jedan od najboljih načina punjenja servera jeste zakup redirekcije sa nekog većeg servera, ali to je skupo za mene, oko 40 KM i server bi bio pun u udarnim terminima
još 1 razlog jeste to što na serveru igraju "pro" igrači i botovi, ako uđe neki dobar igrač napravi rusvaj po serveru (kao razbijač npr. Smile), i odma kreću izlaziti jer misle da si čiter, to si mogao i da primjetiš kako izlaze 1 po 1 xD

za reklame, hmm, ja sam to postavljao na skoro svaki cs community koji ima kategoriju za predstavljanje servera i foruma, zatim na neke veće forume (banjaluka.com, sarajevo-x.com, sk.rs,...). grupa na fb ima preko 780 članova, sklapanje partnerstava sa nekim forumima iste ili slične tematike itd.
e da imamo igraca kolko grupa ima clanova de bi nama bilo kraja, plivali bi u parama Big Grin Big Grin Big Grin , najjaca mi je zabava kad ja i razbijac igramo zajedno pa nmg da se ljudi odluce na koga ce pre da se deru za cit Big Grin :"""D bas smo juce smakli sa 15 igraca na 5 Big Grin Big Grin, isto je i kad ja sam igram, gag sam namestio da mi bude hotkey, kick odma pored, a ban u sredini Big Grin, izbledela je farba na gag i kick Big Grin caspa, daj mi ziro da vam uplatim oko 80KM mala donacija nije na odmet Wink
u top 15 imamo 6 citera xDDDDDDDDDDDD
čuvaj tastaturu cc Big Grin
a kojih 6 su čiteri?

Uplatnica za Srbiju:
http://cs-skini.me/uplatnice/uplatnica-iggi.jpg
Napomena: Umjesto tvoj email napisati Uplata za bhcs.ba

Uplata za BiH:
Broj računa: 552115-31749365-42
Primalac: Miloš Stanišljević
Hypo Alpe-Adria Bank

Ako neko ima iz hr ili mk, ima za njih račun xD

Posle svake uplate dostaviti sliku kopije uplatnice Big Grin
Ja sam iz Sarajeva daj i da vam ja nesta uplatim kao donaciju 20 30 40 km neznam al do 50 km cu vam uplatiti
imaš gore račun za bih, uplati na njega ako si voljan Smile
svaka donacija je dobrodošla Tongue
(22-09-2010 04:06 AM)insan Wrote: [ -> ]Ja sam iz Sarajeva daj i da vam ja nesta uplatim kao donaciju 20 30 40 km neznam al do 50 km cu vam uplatiti

Aha doniraceš !
Reference URL's