15-07-2010, 10:34 AM
Malo sam švrljao po forumu i našao sam svakakvi gluposti. Pa bih da otvorim ovu temu da vidim čija majka crnu vunu prede. Hoću reći, da se ovdje može pisati šta želi, a u to smatram, žalbe i ostale gluposti koje Vas nerviraju i koje Vam nanose duševnu bol. Te one fine stvari koje bi svaki gamer trebao znati. Pa da otpočnemo.
#Mene nervira ovaj BH`CS tim u kojem sam, ostala su 3 čovjeka koja viđam na serverima: moja malenkost, Casper Head, Antrax killer. Njih viđam svremena na vrijeme. Ostali dio tima rijetko kada vidim, možda mi se ne da. E sada ja nisam bio tu neko vrijeme, mislim 7-8 dana, pa ne znam kakva su ovo sranja sa banovima i slicno. Pošto sam kupio Auto i puno sam mobilan ne mogu stici na sve. Sinoc sam bio sa Antraxom na publicu i rekao sam njemu a i evo Vama da sam Vam od vikenda slobodan za sve vrste malverzacija, meceva, sranja, palaca i slicno. Stim da imam jos 2 ispita poloziti da ocistim ne jednu nego 2 godine
. Polozio sam 6 ispita.
...
Dalje nervira me taj public. Slabo raje ima, ajde da se sta uradi po tom pitanju. Iznesite ideje kako da dovucemo raju, da bude Admina koji ce pratiti sve to. Ako JEDITE KOD JOA moze imati 3 servera puna onda mozemo imati i mi taj jedan. Ha ja. Malo otidjite na njihvoe servere i reklamirajte se.
Ja sam na skoro sve o malo reklamirao.
Ali ne mogu sam.!
Razbijac¨!
#Mene nervira ovaj BH`CS tim u kojem sam, ostala su 3 čovjeka koja viđam na serverima: moja malenkost, Casper Head, Antrax killer. Njih viđam svremena na vrijeme. Ostali dio tima rijetko kada vidim, možda mi se ne da. E sada ja nisam bio tu neko vrijeme, mislim 7-8 dana, pa ne znam kakva su ovo sranja sa banovima i slicno. Pošto sam kupio Auto i puno sam mobilan ne mogu stici na sve. Sinoc sam bio sa Antraxom na publicu i rekao sam njemu a i evo Vama da sam Vam od vikenda slobodan za sve vrste malverzacija, meceva, sranja, palaca i slicno. Stim da imam jos 2 ispita poloziti da ocistim ne jednu nego 2 godine
. Polozio sam 6 ispita.
... Dalje nervira me taj public. Slabo raje ima, ajde da se sta uradi po tom pitanju. Iznesite ideje kako da dovucemo raju, da bude Admina koji ce pratiti sve to. Ako JEDITE KOD JOA moze imati 3 servera puna onda mozemo imati i mi taj jedan. Ha ja. Malo otidjite na njihvoe servere i reklamirajte se.
Ja sam na skoro sve o malo reklamirao.
Ali ne mogu sam.!Razbijac¨!